Közlekedés

Újra pótlóbusz jár a 3-as villamos helyett

Újra pótlóbusz közlekedik a 3-as villamos helyett egy szakaszon a hétvégén a kisforgalmú útátjárók lezárása miatt a fővárosban.

2017.10.21 01:30MTI

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a szerelvények a Gubacsi úttól csak az Örs vezér teréig járnak, onnan a Mexikói úti végállomásig pótlóbuszok közlekednek.

A BKK még szeptemberben kezdte el a Nagy Lajos király útján a jelzőlámpás szabályozás nélküli Ilosvai utcai, Gyarmat utcai, Benkő utcai és Bonyhádi utcai, valamint a keresztutcához nem kapcsolódó, a Komócsy utca és Szugló utca közötti villamosátjárók végleges lezárását, mivel ezek rendkívül balesetveszélyesek.

A pótlóbuszok a 32-es, illetve a 25-ös busz megállóiban állnak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.