Zárva

Szombaton éjjel nem lehet mobilfizetéssel autópálya matricát vásárolni

Az érintettek a karbantartást megelőzően elővételben vagy más értékesítési csatornákon (a benzinkutakon) vegyék meg a matricát.

2017.10.13 18:36MTI

Szombaton este 22 óra és vasárnap hajnali 2 óra között nem lehet mobilfizetéssel autópálya matricát vásárolni, illetve parkolást indítani a Nemzeti Mobilfizetési Rendszert érintő tervezett karbantartási munkálatok miatt - tájékoztatta a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. pénteken az MTI-t.

A társaság azt javasolja, hogy az érintettek a karbantartást megelőzően elővételben vagy más értékesítési csatornákon (a benzinkutakon) vegyék meg a matricát, mert már a díjköteles útszakaszra való felhajtáskor rendelkezni kell érvényes jogosultsággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.