Közlekedés

Pótlóbusz jár a 3-as és 69-es villamos vonalán a hétvégén

Pótlóbusz jár a hétvégén a 3-as villamos helyett egy szakaszon, illetve a 69-es teljes vonalán.

2017.10.11 22:30MTI

A 3-as villamos vonalán azért rendelték el a pótlást a Mexikói út és a Bosnyák tér között szombatra és vasárnapra, mert véglegesen lezárják a jelzőlámpa nélküli, balesetveszélyes Gyarmat utcai és Ilosvai utcai útátjárót.

A 69-es villamos teljes hosszán nem járnak majd a szerelvények a hétvégén, mert a Bánkút utca és a Páskomliget utca kereszteződésében átépítik a vágányokat. A 69-es pótlóbuszokra az 5-ös, a 62-es és a 96-os buszok megállóiban lehet felszállni.

A munkálatok október 29-ig tartanak, hétfőtől a Mexikói úttól csak Rákospalota, MÁV-telepig közlekednek a szerelvények, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok járnak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.