Közlekedés

Rendezvény miatt módosul a kisföldalatti és a 105-ös busz menetrendje

Rendezvény miatt módosított útvonalon közlekedik szombaton a 105-ös busz és a kisföldalatti menetrendjében is lesznek változások.

2017.09.07 03:30MTI

A BKK közleménye szerint a rendezvény, illetve annak építési munkálatai miatt lezárják az Andrássy utat az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között a forgalom elől.

Emiatt a 105-ös buszok déltől a Bajcsy-Zsilinszky út-Nagymező utca-Andrássy út módosított útvonalon haladna és nem érintik a Bajcsy-Zsilinszky út és Opera megállókat, helyette a 9-es autóbusz Szent István Bazilika és Arany János utca, valamint a 70-es és a 78-as trolibusz Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út, Zichy Jenő utca és Andrássy út megállójában állnak meg.

A kisföldalatti a rendezvény miatt a Vörösmarty tér felé egész nap nem áll meg az Opera állomásnál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.