Közlekedés

Új vonatok indulnak a Bakonyvasúton

Újra lesznek Győrből olyan hétvégi vonatok, amelyek kimondottan a kiránduló családok, turisták igényeinek megfelelő időpontokban közlekednek majd.

2017.08.19 05:30MTI

Új vonatok indulnak 2017. szeptember 2-tól a Győr-Veszprém vasútvonalon - közölte Bödecs Barnabás, a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint újra lesznek Győrből olyan hétvégi vonatok, amelyek kimondottan a kiránduló családok, turisták igényeinek megfelelő időpontokban közlekednek majd.

Az új vonatok elsősorban Győrből és környékéről, valamint Zircről viszik majd a turistákat a Magas-Bakony legkedveltebb turisztikai célpontjaira, a Cuha-völgybe, a Cuha-szurdokba, Fenyőfőre, a Cseszneki várhoz, a Kőris hegyre - tájékoztatott a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.