Közlekedés

Lezárják egy hétre a Szépvölgyi út egy szakaszát

Lezárják vasárnap egy hétre Budapesten a Szépvölgyi út egy szakaszát.

2017.06.23 22:30MTI

Lezárják vasárnaptól egy hétre Budapesten a Szépvölgyi út egy részét felújítás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Az utat az Árpád fejedelem útja és a Bécsi út közötti szakaszon zárják le. Kerülőútként a Szépvölgyi út felől a Szépvölgyi út-Bécsi út útvonal ajánlott; a Bécsi úti csomópontban ideiglenesen lehet majd balra kanyarodni a Szépvölgyi útról. Alternatívaként az Ürömi utca-Cserfa utca-Lajos utca útvonal is használható.

A Lajos utca felől a Szépvölgyi út a Sajka utca-Bécsi út-Cserfa utca-Ürömi utca-Szépvölgyi út útvonalon vagy a Zsigmond tér-Ürömi utca-Szépvölgyi út útvonalon keresztül lesz elérhető.

A Szépvölgyi út Kolosy tér feletti része a Bécsi út külső szakasza felől elérhető lesz, mivel ideiglenesen lehet majd jobbra kanyarodni a Bécsi útról a Szépvölgyi útra.

A lezárás miatt változik a 29-es busz menetrendje. A Hűvösvölgy felé tartó járat az Árpád fejedelem útja-Lajos utca-Zsigmond tér-Ürömi utca-Szépvölgyi út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kolosy tér és az Ürömi utca megállót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.