Közlekedés

Pályafelújítás miatt változik a szentendrei HÉV menetrendje

Megváltozik szombaton az 5-ös, szentendrei HÉV menetrendje pályafelújítás miatt.

2017.06.14 15:53MTI

Békásmegyer és Szentendre között hétköznap kisebb korlátozással közlekednek a szerelvények, hétvégén viszont egyáltalán nem járnak majd július 9-ig ezen a szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

A szentendrei HÉV hétköznapokon a teljes vonalon és üzemidőben jár majd, de Békásmegyer és Szentendre között egész nap félóránként, csak a Batthyány tér irányú vágányon, négy hétvégén viszont egyáltalán nem közlekedik ezen a szakaszon.

Hétköznapokon a szerelvényekkel párhuzamosan pótlóbuszok járnak, hétvégén viszont csak a buszokkal lehet majd utazni. Békásmegyer és Szentendre között a hétvégéken a H5-ös járatok Pomáz érintésével haladnak, míg a H5SZ jelű pótlóbuszok nem térnek be Pomázra. Hétköznap a H5P jelzésű buszok hétköznap reggel, valamint 14 és 20 óra között közlekednek Békásmegyer és Pomáz között, a H5SZ pedig hétköznap is Szentendréig jár Békásmegyerről, de nem tér be Pomázra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.