Közlekedés

Torlódás a röszkei autópálya-határátkelő kilépő oldalán

A Nyugat-Európából elsősorban a pünkösdi hosszú hétvégére hazatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhelyen szombaton.

2017.06.03 11:34MTI
hirdetés

Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy szombat délelőtt a személyautóval Szerbiába tartók kétórás várakozásra számíthatnak.

A torlódás elkerülése és a gyorsabb átlépés érdekében célszerű a röszkei közúti, az ásotthalmi vagy a tiszaszigeti határátkelőhelyet igénybe venni, amelyek 7 és 19 óra között tartanak nyitva - tanácsolta a százados.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és a várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikációja segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.