Megdöbbentő felvétel

Szellem csücsült az út közepén - videó!

Fedélzeti kamera is rögzítette a nem mindennapi látványt!

2017.05.20 20:40ma.hu

A 25 éves maláj Aswan Yap éppen Kuala Lumpurban vezetett, amikor hirtelen egy emberszerű alakot láttak az út közepén üldögélni. A fedélzeti kamera felvételén senki sem lepődött meg, mivel a kísértetlakta Bukit Tunku kerületben rögzítette az esetet.

A barátnőjével utazó férfi minden bátorsága ellenére is inkább hátratolatott, ahelyett, hogy tovább ment volna útvonalán, majd meg is fordultak. Inkább tettek egy hatalmas kerülőt és úgy mentek haza.

Sokan azt feltételezik, hogy valaki csak szórakozott, mások bűncselekményt látnak a dolog mögött, hiszen ilyen esetben sokan megállnak, akiket így vagy kifosztanak, vagy elrabolnak. Tulajdonképpen nagyon helyesen cselekedtek a fiatalok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.