Filmajánló

Antonio Banderas és Alec Baldwin együtt szerepel a Lamborghiniról szóló filmben

A film fel fogja ölelni Lamborghini egész életét, kezdve attól, hogy fiatalkorában traktorokat gyártott.

2017.05.13 07:29MTI

Antonio Banderas és Alec Baldwin lesz a főszereplője a Ferrucio Lamborghini olasz autógyáros (1916-1993) életéről szóló filmnek.

A brit Michael Radford rendezte életrajzi műben, amelynek a munkacíme Lamborghini - The Legend (Lamborghini, a legenda) lesz, Banderas a címszerepet, Baldwin pedig a riválisát, Enzo Ferrarit alakítja - adta hírül a The Hollywood Reporter.

A forgatókönyvet Bobby Moresco írja a Ferruccio Lamborghini: La storia ufficiale című életrajzi könyv alapján, amelyet az 1993-ban elhunyt autógyáros fia, Tonino Lamborghini írt. Moresci a szerzője a 2005-ben bemutatott Ütközések című film forgatókönyvének.

A film fel fogja ölelni Lamborghini egész életét, kezdve attól, hogy fiatalkorában traktorokat gyártott, majd a második világháború idején a légierőnél katonai gépjárműveket alkotott, egészen a Lamborghini gépkocsimárka megalkotásáig az 1960-as években.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.