Közlekedés

Raliverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek Nógrád megyében

Raliverseny miatt több útszakaszt lezárnak vasárnap Nógrád megyében.

2017.04.29 11:02MTI

Nágel Tamás, a megyei főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a verseny biztosítása miatt 6 és 18 óra között teljes útzár lesz érvényben Salgótarján és Cered (2304-es számú út 0-ás és 14-es kilométerszelvénye), Vizslás és Kazár (2302-es számú út 3-as és 6-os kilométerszelvénye), Kazár és Salgótarján (23117-es számú út 0-ás és 6-os kilométerszelvénye), valamint Sámsonháza és Nagykeresztúr (21135-ös számú út 3-as és 10-es kilométerszelvénye) között.

A teljes útlezárás ideje alatt az erre közlekedők közül csak a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket engedik át - írták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.