Közlekedés

Újra bírságolnak Óbudán!

Óbudán megint bírságolnak azokban az esetekben, amikor csak kamerakép áll rendelkezésre.

2017.04.26 07:41MTI
hirdetés

A Magyar Nemzet szerint a bírságolást március elején Bús Balázs polgármester függesztette fel és sürgős jogi állásfoglalást kért az Országos Rendőr-főkapitányságtól.

A polgármester kétszer is Papp Károly országos rendőrfőkapitányhoz fordult, a főkapitány viszont türelmet kért. A polgármester végül úgy döntött, újra elkezdik a bírságolást, és megjegyezte a közleményben, hogy a felfüggesztés idején többszörösére nőtt a szabályszegések száma.

A Magyar Nemzet azt is írta, hogy információik szerint több kamerát is szabálytalanul, engedélyek nélkül szereltek fel. A lap információját a Városházán megerősítették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.