Közlekedés

Forgalomkorlátozások a gyorsforgalmi úthálózaton

Forgalomkorlátozásokra és torlódásra kell számítani a következő hetekben tengelysúlymérő-állomások kiépítése miatt a gyorsforgalmi úthálózaton.

2017.03.22 03:30MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint ezen a héten három helyszínen kell korlátozásra számítani, az M1-es autópályán Budapest felé Biatorbágynál, Győr térségében az országhatár irányába, valamint az M3-as autópályán Mogyoródnál.

A mérőhelyek kialakításához szükséges burkolat megerősítési munkák helyszínenként négy-öt napig tartanak. Az érintett szakaszon, a munkaterület mellett csak egy forgalmi sáv lesz járható - tették hozzá.

A húsvéti ünnepek idején, illetve a május 1-jei hosszú hétvégén a munkálatok szünetelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.