Közlekedés

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

Hálózati karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 órától várhatóan 3 óráig minden platformon szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése.

2017.03.18 02:30MTI

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tájékoztatása szerint a karbantartás időtartama alatt az ismert csatornák egyikén sem lesz lehetőség e-matricák és HU-GO viszonylati jegyek váltására, utóbbi esetében az egyenlegfeltöltés is szünetel.

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használókat nem érinti, de nekik is rendelkezniük kell a megjelölt időszakra megfelelő egyenleggel.

A szolgáltató javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt az ematrica.nemzetiutdij.hu, vagy a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladói partnereinél, vagy a nemzeti mobilfizetés rendszeren keresztül (sms-ben, weben vagy applikációval) - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.