Közlekedés

Kerítés dőlt az úttestre a Közlekedési Múzeumnál

Lezárták a Hermina út Ajtósi Dürer sor felé vezető oldalát az Erzsébet királyné útjánál, mert az erős szél miatt egy hosszabb szakaszon kerítés dőlt az útra.

2017.02.28 13:07MTI

Kerítés dőlt az úttestre a Közlekedési Múzeumnál a főváros XIV. kerületében, a Hermina úton, a forgalmi akadály miatt egy troli helyett pótlóbusz jár - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden kora délután a rendőrség honlapján.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: lezárták a Hermina út Ajtósi Dürer sor felé vezető oldalát az Erzsébet királyné útjánál, mert az erős szél miatt egy hosszabb szakaszon kerítés dőlt az útra.

Ezért a 72-es trolibusz helyett a teljes vonalon, míg a 74-es trolibusz helyett az Ötvenhatosok tere (István utca) és a Kassai tér között pótlóbusz közlekedik.

BKK Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.