Hideg idő

Hófúvás miatt lezárták Diósjenő és Drégelypalánk között a vasúti pályát

A szakemberek már dolgoznak a vágányok megtisztításán.

2017.01.14 14:04MTI

Hófúvás miatt a MÁV lezárta a Diósjenő és Drégelypalánk közti vasúti pályát, Észak-Magyarországon ugyanakkor sok helyen javult a helyzet, a vonatok nagy része már menetrend szerint közlekedik - közölte a Mávinform sajtóügyeletese szombaton az MTI-vel.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a szakemberek már dolgoznak a vágányok megtisztításán.

Korábban Abaújszántó és Hidasnémeti között a hó vastagsága miatt szintén lezárták a pályát, a szakemberek itt még dolgoznak.

Az egri, füzesabonyi, miskolci, nyíregyházi, szerencsi, sátoraljaújhelyi térségben tegnap óta folyamatosan tisztítják a váltókat és a peronokat. Ennek eredményeként jelentősen javult a helyzet Észak-Magyarország vasúthálózatán, a vonatok nagy része már menetrend szerint közlekedik, csak néhány vonat menetideje hosszabbodik meg 15-20 perccel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.