Közlekedés

Tüntetés lesz Budapesten - fennakadás várható a közlekedésben

Több Erzsébet hídi járat közlekedése akadályozott lehet demonstráció miatt vasárnap délután három órától ötig.

2016.10.16 08:15MTI

A BKK tájékoztatása szerint a fennakadás az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 178-as buszok forgalmát érintheti.

Az esetleges korlátozás oka, hogy tüntetést szerveznek a főváros V. kerületében, a Szabad sajtó úton a Budára tartó sávok lezárásával. A zárásokat a résztvevők számától teszik függővé, azonban úgy tervezik, hogy a Budára irányuló forgalmat a Pestre tartó belső sávra terelik – fűzték hozzá.

A terület teljes lezárása esetén az Erzsébet hídi járatok közlekedéséről a BKK Facebook-oldalán, a BKK Info oldalán vagy a BKK Info mobilalkalmazáson keresztül lehet majd tájékozódni – olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.