Kiállítás

Ismét Volkswagen márkatalálkozó lesz a Hungaroringen

Az idén is megrendezi magyarországi márkatalálkozóját a Volkswagen, a márka modelljei szombaton már ötödik alkalommal vonulnak fel a Hungaroringen.

2016.09.30 22:30MTI

A rendezvény ezúttal is a fő típus, a Golf köré szerveződik: a központi részen, a Paddockon 300 gyári vagy tuning példányt állítanak ki, amelyet tízfős zsűri választ ki. Emellett a többi típus is felsorakozik, a Polótól kezdve a Bogarakon át a Transporterekig. A közönség új modellekkel is találkozhat.

A tuning járművek és a gyári állapotú old timerek mellett ezúttal egy 310 lóerős Golf GTI Clubsport S érkezik Magyarországra, a különlegességek között megjelenik egy 400 lóerős Golf GTE Sport, valamint az 503 lóerős Golf Design Vision GTI tanulmányautó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.