Videó

Az okos macska esete a zebrával - az emberek is tanulhatnának tőle!

Még az autó sofőrje is megtapsolta azt a fekete-fehér macskát, amelyik pontosan tisztában volt vele, mit is kell csinálnia.

2016.09.08 10:55ma.hu

Kitűnő helyzetfelismerő lépességről tett tanúbizonyságot az a cica, amelyik át szeretett volna kelni egy angol városka úttestén.

A fedélzeti kamera felvételén látható, hogy a sofőr már korábban észrevette az út szélén várakozó állatot, és - helyes módon - idejében lassított.

A macska azonban megvárta, amíg....


A városi macskák természetesen sokkal jobban alkalmazkodtak új életterükhöz, mint amennyire gondolnánk. A vakvezető kutyákon kívül nem nagyon ismerünk olyan háziállatot, amelyik felméri, mikor veszélytelen elindulnia.

Arról nem is beszélve, hogy sok embertársunk tanulhatna az okos macskától!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.