Sofőr?

Duplán idióta kamionos a nagyvilágból - videó

Kamionos fülkéje ágyán üldögélve "vezette" járművét egy sofőr, és még ki is posztolja. Tippeljünk, hány nap múlva vesz tőle búcsút a munkáltató.

2016.08.02 08:35ma.hu

Mostanában az oroszok viszik a pálmát, ha a volán mögötti idiotizmusról van szó. Ehhez hozzá jön még a sok elektromos autóval bohóckodó, és nyilván az átlag emberek sem akarnak lemaradni mögöttük. 2 perc hírnév mindenkinek jár.

Ez a fiatalember ennél többet valószínüleg úgysem fog kapni. A kamion "vezetője" a hátsó fekhelyről két kötéllel irányítja a járművét közúton. Profi sofőrként alapból nem kéne ilyesmivel szórakoznia, kockára téve mások biztonságát és a saját megélhetését, de hogy mindehhez az arcát is adta, ahhoz csak gratulálni tudunk.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.