Vasút

Újra megnyitották a Keletit, nem volt bomba a csomagban

A Keleti pályaudvaron szolgálatot ellátó rendőrjárőrt egy vasútőr arról értesítette, hogy elhagyott csomag van a Keleti pályaudvar nagycsarnokában.

2016.07.25 11:32MTI

Nem sokkal hétfőn háromnegyed 11 után megnyitották a Keleti pályaudvart azt követően, hogy a tűzszerészek nem találtak bombát az állomás területén elhagyott csomagban - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) arról tájékoztatott, hogy a pályaudvaron a lakosságvédelmi intézkedés hétfőn háromnegyed tízkor befejeződött. Robbantásra alkalmas eszközt, illetve robbanóanyagot a tűzszerészek nem találtak.

Korábban azt közölték: hétfőn 9 óra körül a Keleti pályaudvaron szolgálatot ellátó rendőrjárőrt egy vasútőr arról értesítette, hogy elhagyott csomag van a Keleti pályaudvar nagycsarnokában.

A rendőrség intézkedett a csomag tűzszerészeti átvizsgálásáról, ennek befejezéséig zárták le a pályaudvart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.