Közlekedés

Pótlóbusz jár a 28-as és a 28A villamos helyett a hétvégén

Felújítás miatt péntek estétől egész hétvégén pótlóbuszok közlekednek Budapesten a 28-as és a 28A villamosok teljes vonalán.

2016.07.19 03:30MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 28A jelű buszok péntek este 8 órától a vasárnapi üzemzárásig járnak a Blaha Lujza tér és a Rákoskeresztúri új köztemető között, mert a Pongrácz úti közúti átjáróban burkolatfelújítást végeznek. A buszok a Népszínház utca-Fiumei út-Kőbányai út-Kőrösi Csoma Sándor út-Jászberényi út-Maglódi út-Sírkert út útvonalon haladnak.

A 95-ös és a 909-es éjszakai busz is módosított útvonalon jár, de megállóhelyet nem hagy ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.