Illegális bevándorlás

Megszűnt a teherautók torlódása az M1-esen Hegyeshalomnál

Bár jelenleg halad a forgalom a határátlépési pontnál, az osztrák hatóságok továbbra is szúrópróbaszerűen ellenőrzik az autókat, így esetenként előfordulhat, hogy lassabban lehet Ausztriába lépni.

2016.07.06 12:32MTI

Megszűnt a teherautók torlódása az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Füves Tamás elmondta, hogy bár jelenleg halad a forgalom a határátlépési pontnál, az osztrák hatóságok továbbra is szúrópróbaszerűen ellenőrzik az autókat, így esetenként előfordulhat, hogy lassabban lehet Ausztriába lépni.

Az M1-esen vasárnap óta torlódtak a teherautók az ellenőrzés miatt, kedd délután a sor a 27 kilométerest is elérte.

Az osztrák hatóságok idén április 25-e óta tartanak szúrópróbaszerű ellenőrzéseket a magyar-osztrák határátlépési pontokon az illegális migránsok és az embercsempészek kiszűrése érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.