Közlekedés

Másfél hónapig sávlezárás lesz az Árpád hídon

Éjszakánként este 10 és hajnali 5 óra között a szélső forgalmi sávot lezárják Buda felé, nappal pedig terelőkúpok között lehet majd közlekedni.

2016.06.29 12:47MTI

A dilatációs elemek javítása miatt sávlezárás lesz az Árpád hídon augusztus 19-ig - közölte szerdán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK9 az MTI-vel.

A munka ideje alatt éjszakánként este 10 és hajnali 5 óra között a szélső forgalmi sávot lezárják Buda felé, nappal pedig terelőkúpok között lehet majd közlekedni.

A Buda felé tartó 34-es, 106-os, 901-es, 918-es és 937-es buszok Margitsziget/Árpád híd megállóhelyét a szigeti lehajtó elé helyezik, a 226-os autóbusz Óbudai-sziget felé pedig nem érinti ezt megállóhelyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.