GVH

Csökkennek a behajtás és parkolás díjai a Liszt Ferenc repülőtéren

A csökkentett díjak és kedvezmények 2019. december 31-ig érvényesek.

2016.06.28 12:23MTI

Jelentősen csökkennek a reptéri behajtás és parkolás díjai, mivel a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Budapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. (Budapest Airport) vállalásait a díjak csökkentésére, valamint a bónuszkártya kedvezményeinek módosítására - közölte a versenyhatóság kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a csökkentett díjak és kedvezmények 2019. december 31-ig érvényesek, és lehetővé teszik a hatékony verseny fennmaradását a hosszú távú parkolás piacán.

A GVH azt vizsgálta, hogy a vállalkozás által meghatározott és alkalmazott behajtási és várakozási díjak, illetve feltételek alkalmasak-e a parkolási, és az ahhoz kapcsolódó transzferszolgáltatást nyújtó vállalkozások kizárására az érintett piacról a repülőtér környezetében. A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, és bírságot sem szabott ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.