Közlekedés

Öntözőrendszer javítása miatt nem jár három villamos hétfőtől

A járatok este 8 órától üzemzárásig nem közlekednek.

2016.05.27 22:30MTI

Jövő hétfőtől csütörtökig esténként nem jár Budapesten a 3-as, a 28A és a 62A jelzésű villamos egy szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A járatok este 8 órától üzemzárásig nem közlekednek, mert a szakemberek a Kőrösi Csoma Sándor úton, a füvesített vágányszakaszon az öntözőrendszer javítási munkálatait végzik.

A 3-as és a 62A villamos Kőbánya-alsó vasútállomás és az Örs vezér tere, a 28A villamos pedig Kőbánya-alsó vasútállomás és az Új köztemető között nem jár majd, a kieső szakaszon pótlóbuszt indít a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.