Piroson át

Elképesztően durva balesetet okozott egy rendőrautó

Még a sokat látott, kérgesszívű közlekedésiek is kiakadtak ezen a gigantikus karambolon - videó!

2016.05.21 14:28ma.hu

A floridai autópálya járőrség tette közzé ezt a videót, amelyen az látható, hogy egy elképesztő sebességgel haladó rendőrautó a piros jelzésen átszáguldva rommá tör egy másik gépkocsit.

A rendőrautóban ülő tiszt számtalan csontja összetört, és annak ellenére, hogy egy rendőrségi hajsza közepette történt a baleset, a közlekedési szabályok áthágása miatt felelősségrevonásra számíthat.

A másik - vétlen - sofőrnek eltört mind a két karja, és pert kíván indítani. Ezen valahogy nem csodálkozunk. Az is csoda, hogy túlélték ezt a frontális ütközést.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.