Közlekedés

12 kilométeres torlódás az M0-son!

Forgalomterelés miatt jelentős torlódás alakult ki az M0-ás autóúton. Az M1-es autópálya irányába mintegy 12 kilométeres a kocsisor, de az M5-ösön is lassan halad a forgalom.

2016.05.19 11:31MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Az M0-son - az M5-ös autópálya csatlakozásánál - a 29-es kilométernél szerda este 10 óra körül egy vasbeton hídelemeket szállító túlméretes járművön megdőlt két hídelem. A járműszerelvény műszaki mentése miatt az autóút M1-es autópálya felé vezető oldalát lezárták. Az M5-ös autópálya felől érkezőket, valamint az M0-son az M3-as autópálya irányából jövőket az M51-es autóút felé terelik el.

A terelés következtében az M51-es teljes hosszában beállt, azon csak araszolva haladnak a járművek.

Az M5-ös autópályán Budapest felé a 28-as kilométertől van torlódás, míg az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányába tartók a 4-es főútig torlódnak vissza: itt körülbelül 12 kilométeres a kocsisor.

A becslések szerint a műszaki mentés délutánig is eltarthat - írta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.