Közlekedés

Állványzatot rongált meg a szél - lezárták az Andrássy út egy részét

A szél megbontotta a Nagymező utca és az Opera között álló egyik négyemeletes társasház homlokzatán lévő biztonsági fóliát, amely elmozdította az 50 méter hosszú, négy emelet magas állványzatot.

2016.04.17 13:07MTI

Lezárták az Andrássy utat a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között teljes szélességében, mert a viharos erejű szél megrongálta egy ház állványzatát - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) és a rendőrség vasárnap kora délután az MTI-t.

Kisdi Máté, az FKI szóvivője elmondta: a szél megbontotta a Nagymező utca és az Opera között álló egyik négyemeletes társasház homlokzatán lévő biztonsági fóliát, amely elmozdította az 50 méter hosszú, négy emelet magas állványzatot.

A járókelők és az autók biztonsága miatt le kellett zárni az Andrássy utat. A tűzoltók dolgoznak az állvány rögzítésén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.