A 6211-es számú úton

Megcsúszott, árokba borult az autó - csak az egyik utas élte túl

A közlekedőket Mezőfalván Daruszentmiklós felé, Nagyvenyimen pedig Baracs-apátszállás felé terelik az egyenruhások.

2016.01.24 12:42ma.hu

Halálos végkimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2016. január 24-én 11 óra 5 perc körüli időben a 6211-es számú úton a 7. kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok alapján a Mezőfalva és Nagyvenyimet összekötőt úton egy személygépkocsi megcsúszott az úton és árokba csapódott. A baleset következtében egy fő a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig megsérült.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idején az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség. A közlekedőket Mezőfalván a Daruszentmiklós felé, Nagyvenyimen pedig Baracs-apátszállás felé terelik az egyenruhások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.