Garadnánál

Öt sérültje van a 3-as úton történt balesetnek

A sérültek közül egy ember életveszélyes állapotban van, egy ember súlyos, három pedig könnyű sérülést szenvedett.

2016.01.15 09:15MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Öten sérültek meg a 3-as főúton, Garadnánál péntek reggel történt balesetben, amelyben két kamion és egy kisbusz ütközött; a forgalmat a régi 3-as útra terelik - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dobi Tamás elmondta, a sérültek közül egy ember életveszélyes állapotban van, egy ember súlyos, három pedig könnyű sérülést szenvedett.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság arról számolt be, hogy az egyik kamion keresztbe fordult az úton, a másik pedig nekiütközött, majd beléjük csapódott a kisbusz. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a műszaki mentés idejére - írta a katasztrófavédelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.