Tatabánya

Az italból merített bátorságot, hogy elkösse főnöke autóját...

freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Több okból is büntetőeljárásra számíthat az a férfi, aki tegnap este ittasan, engedély nélkül kötötte el főnöke autóját, de Tatabánya közelében fának ütközött vele.

Szombaton késő este egy rendőrautó utasai értesítették a mentőket, hogy a Tatabányát Tarjánnal összekötő úton balesetet észleltek, egy autó ugyanis az árokba hajtott és egy fának csapódva állt meg.

Amikor a rendőrök megpróbáltak segítséget nyújtani a 28 éves sofőrnek, hamarosan rájöttek, hogy az illető valószínűleg ittasan vezetett, ezért erről már a tatabányai kollégáikat értesítették, illetve alkoholszondát alkalmaztak a férfival szemben, ami igazolta az ittasságot. Kiderült továbbá, hogy a férfi főnöke autójával hajtott az árokba, amit a tulajdonos engedélye nélkül vezetett.

A gyanúsítottat ezért előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele miatt is eljárást indítottak vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.