Lapszemle

Visszatér a Lada

Több mint öt év szünet után visszatér és ismét kapható lesz a Lada Magyarországon.

2015.11.26 07:00ma.hu
Facebook Lada Hungary

A Magyar Nemzet úgy tudja: néhány héten belül a Duna Autó Zrt. érdekeltségébe tartozó Lada Hungary Kft. megkezdi a Ladák értékesítését az országban. A cég a tervek szerint december 10-én ismerteti a korábban már bemutatott három modellváltozatainak árát, illetve a garanciális feltételeket.

A rendszerváltást megelőző időkben a keleti blokkban vezetőnek számító orosz autómárkának a magyar piacra való visszatéréséről idén nyáron lehetett hallani.A kínálatban a tervek szerint lesz egy kisautó, egy alsó-középkategóriás modell, valamint egy terepjáró.

A nyugati piacra gyártott Ladák mindenben megfelelnek az uniós biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak - írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.