Informatikai hiba miatt

Szünetel a beléptetés hat szabolcsi határállomáson

A hatóságok a hat átkelőn csak az európai uniós tagországok állampolgárait tudják kiléptetni.

2015.11.25 09:53MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Informatikai hiba miatt szünetel a beléptetés hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határállomáson - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán.

Fülöp Gergely elmondta, hogy nem tudnak utazókat fogadni öt magyar-ukrán átkelőhelyen - barabás-mezőkaszonyi, lónya-haranglábi, tiszabecs-tiszaújlaki, beregsurány-asztélyi, záhony-csapi -, valamint a magyar-román vállaj-csanálosi határállomáson.

A hatóságok a hat átkelőn csak az európai uniós tagországok állampolgárait tudják kiléptetni.

Az őrnagy hozzátette: a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán, a rendőrség az utazók türelmét és megértését kéri az informatikai probléma miatt.

Fülöp Gergely megjegyezte, hogy a belépő személyforgalomban a beregsurány-asztélyi és a záhony-csapi határállomáson már többórás várakozás alakult ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.