Intézkedik a román hatóság

Várakozásra számíthatnak a határon a Romániába utazók

Az átkelési idő a teljes magyar-román határszakaszon megnövekedhet a román hatóság intézkedése miatt.

2015.11.20 21:31MTI

Várakozásra számíthatnak a Romániába utazók, az átkelési idő a teljes magyar-román határszakaszon megnövekedhet a román hatóság intézkedése miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője péntek este az MTI-vel.

Pap Judit elmondta, hogy az intézkedés a ki- és a belépőoldalt egyaránt érinti.

A román határrendőrség pénteken azt írta, hogy ideiglenesen szigorított határellenőrzést vezettek be. Közleményükből nem derült ki, hogy az intézkedés mennyi ideig tart.

Az ellenőrzés célja, hogy megelőzzék olyan emberek határátlépését, akik háborús övezetből érkezhetnek, és esetleges tevékenységük fenyegetheti a biztonságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.