Nem lehet kihajtani az Ostrom utcából

Péntektől módosul a 116-os busz útvonala

Péntektől jövő csütörtökig a fővárosi I. kerületi Ostrom utcából nem lehet kihajtani a Margit körút felé közműépítési munkák miatt, ezért módosul a 116-os busz útvonala.

2015.11.19 17:29MTI

A Széna téren az Ostrom utca torkolatában a Széll Kálmán tér felújításához kapcsolódó közműépítést végeznek, ezért ebben az időszakban az Ostrom utcából nem lehet kihajtani a Margit körút felé, a Batthyány utca felől zsákutca lesz - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ közleményében.

Közölték: a Margit körutat a Várfok utca-Vérmező út útvonalon lehet megközelíteni. Az Ostrom utcába a Vérmező út felől továbbra is be lehet hajtani, azonban a Széll Kálmán tér felől átmenetileg nem.

Hozzátették, hogy forgalomkorlátozás miatt módosul a Dísz tér felé közlekedő 116-os busz útvonala: a Fény utcai piac végállomástól a Retek utca-Fillér utca-Ezredes utca-Szilágyi Erzsébet fasor-Krisztina körút-Vérmező út-Széna tér-Ostrom utca-Bécsi kapu tér útvonalon közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.