Feloldották a lezárást az 1-es úton

Meghalt az Abdán balesetet szenvedett autós

A buszon utazók nem sérültek meg, de biztonsági okokból egy ideig nem hagyhatták el a járművet.

2015.11.18 10:45MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Meghalt annak a személyautónak a vezetője, amely villanyoszlopnak ütközött szerda reggel Abdán. Az 1-es úton a forgalom ismét zavartalan - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Takács József elmondta, hogy a 45 éves győri férfi Öttevény felől Győr irányába haladt autójával, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy villanyoszlopnak. A villanyoszlop kidőlt, kábelei az úttestre és egy arra haladó autóbuszra estek.

Az autó vezetője a kórházba szállítás közben meghalt. A buszon utazók nem sérültek meg, de biztonsági okokból egy ideig nem hagyhatták el a járművet.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy miután áramtalanították a kábeleket az áramszolgáltató munkatársai, a buszon utazó negyven ember folytatta útját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.