Versenyben

Tom Coronel újra részt vesz a Dakar Rallyn - videóval

Tom és ikertestvére, Tim Coronel a saját építésű buggyjukkal neveztek.

2015.11.18 09:11G.E. - ma.hu

Bár az előző szereplése után Tom Coronel - aki a WTCC sorozatban Michelisz Norbert egyik ellenfele - azt gondolta, hogy soha többet nem vesz részt a Dakar Rallyn, a pilóta minden bizonnyal januárban ismét jelen lesz a sivatagi versenyen Dél-Amerikában.

Tom és ikertestvére, Tim Coronel a saját építésű buggyjukkal neveztek.

A pilóta ezt kedden a holland RTL7 által készített dokumentumfilm bemutatóján mondta, mely Coronel idei Dakar felkészülését mutatja be.

Kamerával rögzítette az előző rallyn történteket a holland résztvevők szemszögéből. A második etapon Coronelnek komoly problémái adódtak és egy teljes éjszakát a sivatagban töltött emiatt. Később a versenyen még más balszerencse is érte.

„Azon a rallyn tényleg minden olyat megtapasztaltam, amit csak lehet. Ezért és más okokból is filmre szerettem volna venni az egészet. Ezek után azt mondtam, hogy soha többet nem csinálom ezt még egyszer, tényleg soha az életben. De semmi sem olyan, mint aminek látszik. Általában tartom magam a kijelentéseimhez, de most kivételt teszek a Dakar miatt. Ez a rally egyfajta szenvedély.”

„Amikor a testvérem bejelentette, hogy egy másik buggyt kezdett építeni, akkor ismét éreztem valami késztető bizsergést és igent mondtam. Főleg azért, mert rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a Dakar rallyval kapcsolatos tv-s interjúk során. A műsorban látható ritka külső felvételek, amiket az ember maga nem tud felvenni és az elakadó holland részvevőkről szóló történetek a nézőknek tényleg igazi csemegét nyújtanak” – mondta Coronel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.