Abdán

Villanyoszlop dőlt egy buszra, lezárták az 1-es utat

Az autóbuszon negyvenen tartózkodnak. Amíg az áramszolgáltató nem áramtalanítja a villanyoszlopot, a busz utasait nem engedik leszállni.

2015.11.18 08:43MTI

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda reggel Abdán, az 1-es úton, a villanyoszlop rádőlt egy buszra, amelyet az utasok biztonsági okból egyelőre nem hagyhatnak el - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy az autó vezetője megsérült, őt tűzoltók vágták ki a roncsból. Az autóbuszon negyvenen tartózkodnak. Amíg az áramszolgáltató nem áramtalanítja a villanyoszlopot, a busz utasait nem engedik leszállni - tette hozzá.

Takács József, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Győr és Öttevény irányából is elterelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.