BKK

Változás a hétvégén a H5-ös vonalán: jönnek a pótlóbuszok

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítási munkálatai keretében átépíti az Aquincum HÉV-megállóhelyet és beemeli a gyalogos-felüljárót.

2015.11.17 11:25MTI

Szombaton és vasárnap a H5-ös, szentendrei HÉV helyett a Batthyány tér és Békásmegyer között pótlóbuszok járnak az Aquincum HÉV-megállóhely átépítése miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden.

A H5-ös HÉV szombaton és vasárnap rövidített útvonalon, Békásmegyer és Szentendre között jár, mert a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítási munkálatai keretében átépíti az Aquincum HÉV-megállóhelyet és beemeli a gyalogos-felüljárót.

A Batthyány tér és Békásmegyer HÉV-állomás között H5-ös jelzéssel, míg H5B jelzéssel az Árpád híd és Békásmegyer HÉV-állomás között pótlóbusz szállítja az utasokat. A pótlóbuszokon kerékpárokat is lehet szállítani.

A BKK közölte azt is, hogy szombaton és vasárnap a 160-as autóbusz le- és felszállóhelyét a fordulóból áthelyezik a 960-as autóbusz Ország úton levő, Móricz Zsigmond körtér irányába tartó megállóhelyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.