Javítják a leszakadt felsővezetéket

Kelenföld és Martonvásár között pótlóbuszok járnak

Kelenföld és Martonvásár között pótlóbuszok járnak a székesfehérvári vonalon, amíg javítják a Nagytétény és Tárnok között kedd délután leszakadt felsővezetéket.

2015.11.10 20:30MTI

A vasúttársaság szakemberei megkezdték a Tárnok és Nagytétény között leszakadt felsővezeték helyreállítását - olvasható a közleményben. Mint írták, ezt a munkát csak a felsővezeték-hálózat feszültségmentesítésével lehet elvégezni, ezért a javítás ideje alatt Kelenföld és Martonvásár között mindkét vágányon szünetel a vonatforgalom.

A helyreállítás várhatóan három-négy órán át tart, addig pótlóbuszok viszik az utasokat a két állomás között.

A Mávinform délutáni tájékoztatása szerint Nagytétény és Tárnok között mintegy 350 méteren leszakadt a felsővezeték. Emiatt ugyanezen a szakaszon egy Székesfehérvárra tartó járat mindkét áramszedője letört. A vonalon jelentős késések alakultak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.