Mikrobusz kontra személyautó

Öt sérültje van a Debrecen és Hosszúpályi között történt balesetnek

A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Sáránd felé terelik.

2015.10.11 09:42MTI

Mikrobusz és személygépkocsi ütközött össze Debrecen és Hosszúpályi között vasárnap reggel, öten megsérültek, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint a 4808-as számú út 6. kilométerszelvényében egy mikrobusz és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben öt ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat mindkét irányból Sáránd felé terelik - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.