Műszaki hiba

Több vasútvonalon is késnek a vonatok

Műszaki hiba miatt jelentős, akár órás késésekre is számítani kell a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Győr-Szombathely és a Szombathely-Székesfehérvár-Budapest vasútvonalon.

2015.10.08 08:32MTI

Hegyeshalom állomáson elromlott a biztosítóberendezés, ami lassítja a vonatközlekedést, emiatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon akár 50-60 perccel hosszabbá vált a menetidő.

A Budapest-Győr-Szombathely és a Szombathely-Székesfehérvár-Budapest vonalon csütörtök hajnalban menetrend szerint elindultak a vonatok, de a vépi állomáson szerdán elromlott biztosítóberendezése miatt a GYSEV hálózatán - csúcsforgalom idején - ismét jelentős, 30-60 perces késésekkel közlekednek a vonatok, ami a MÁV-szerelvényeket is érinti. A szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán, a GYSEV-től kapott tájékoztatás szerint délelőtt helyreállhat a rend - írta a Mávinfom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.