Karbantartás

Két hétvégén módosul a Kelenföldet érintő vonatok menetrendje

Karbantartás miatt módosul számos, Kelenföldet érintő vonat menetrendje a mostani és a következő hétvégén, a ferencvárosi és a kelenföldi állomás között nem járnak a szerelvények.

2015.10.03 08:27MTI

A Mávinform tájékoztatása szerint ezen a szombaton és vasárnap, majd október 10-én és 11-én a székesfehérvári vonal elővárosi vonatai közül az S36-os tárnoki és a G43-as szabadbattyáni járatok rövidebb útvonalon közlekednek, a fővárosban Kőbánya-Kispest helyett csak Kelenföldig járnak, illetve onnan is indulnak.

A győri és a szombathelyi gyorsvonatok a vágányzár ideje alatt a Keleti pályaudvar helyett a Déli pályaudvarra érkeznek és onnan is indulnak.

A korlátozás nem érinti a hegyeshalmi vonal nemzetközi járatait és a pécsi vonal InterCity vonatait.

A Mávinform azt is közölte, hogy október 17-én és 18-án, valamint november 7-én és 8-án felsővezeték-karbantartás miatt a Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között a pályát lezárják, a vonatok azon a két hétvégén Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek.

Az érintett győri és dél-balatoni vasútvonal vágányzári menetrendjei elérhetőek a vasúttársaság honlapján (http://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzar). A változások megtalálhatóak továbbá az ELVIRA menetrendi keresőben, illetve a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálat is az utasok rendelkezésére áll (0640/494949).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.