Autó

Beélesedett a parkolási rendszer Óbudán

Két zónában összesen 12 ezer helyért kell fizetni, a belső övezetben 265, a külső zónában pedig 175 forint a tarifa óránként. A kerületben összesen 170 parkolóautomatát állítottak fel.

2015.10.01 08:57ma.hu

Mától élesben működik a parkolási rendszer Óbudán. Két zónában összesen 12 ezer helyért kell fizetni, a belső övezetben 265, a külső zónában pedig 175 forint a tarifa óránként. A kerületben összesen 170 parkolóautomatát állítottak fel - írja a hirado.hu.

hirado.hu

A fővárosban hamarosan újabb zónákban kell fizetni a parkolásért. Januártól Angyalföld és Józsefváros, vagyis a XIII. és a VIII. kerület szinte teljes területe fizetőssé válik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.