Csütörtökön

És már megint: változik a forgalmi rend az M1-M7-es bevezető szakaszán

A Balatoni úton érkező forgalom egy újonnan épített ideiglenes útpályán keresztül elsőbbségi kötelezettség mellett csatlakozik be a bevezető három forgalmi sávjába.

2015.09.30 07:18MTI
Forrás: Youtube

Változik csütörtökön az M1-M7 őrmezei csomópont építése miatt a bevezető szakasz forgalmi rendje - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Balatoni úton érkező forgalom egy újonnan épített ideiglenes útpályán keresztül elsőbbségi kötelezettség mellett csatlakozik be a bevezető három forgalmi sávjába. A korábban kialakított ideiglenes becsatlakozó útpályát az Alsó Beregszász utcánál készülő csomópont építése miatt lezárják.

A Balatoni út M1-M7 autópálya alatti átvezető szakaszán, a városból kifelé haladó irányban a Balatoni út-Menyecske utca-Neszmélyi út csomópontja előtt sávszélesítést és útpálya-felújítást végeznek várhatóan három héten keresztül. A munkák előkészítése miatt útszűkületre kell számítani.

Az útpálya marása és aszfaltozása idején váltakozva csak egy sáv lesz járható a kifelé haladó közúti forgalom és a szembe közlekedő autóbuszok számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.