Illegális bevándorlás

Felfüggesztették a kamionstopot a hétvégén

A nehéz tehergépkocsik szeptember 26-án, szombaton 22 óra és szeptember 27-én, vasárnap 22 óra között is országos korlátozás nélkül közlekedhetnek a hazai közúthálózaton.

2015.09.26 18:46MTI

Az NFM közleményében emlékeztet arra, hogy a kamionstop főszabály szerint szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lenne érvényben szeptember utolsó hétvégéjén, ezúttal azonban az Operatív Törzs kezdeményezése alapján az érintett miniszterek az ország déli megyéiben kihirdetett válsághelyzetre tekintettel felfüggesztették a nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását.

A kamionstop így nem okoz további torlódásokat, amelyek súlyosbítanák a bevándorlók áthaladásának biztosítása érdekében esetenként szükséges helyi forgalomkorlátozásokat.

A közleményben megjegyzik: a kamionok így egyenletesebb eloszlásban indulhatnak útnak, ezzel mérséklődnek a baleseti kockázatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.