Illegális bevándorlás

Nőttek a késések a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon

Rendőri intézkedés miatt péntek este fél héttől átmenetileg mindkét vágányon állt a vasúti forgalom Tatabánya és Szárliget között.

2015.09.04 20:51MTI

A vonatok ezen a szakaszon csak lassan, 15 km/órás sebességgel haladhatnak, ezért 30-150 percre nőttek a késések a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon - olvasható a közleményben.

Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese péntek délután az MTI érdeklődésére korábban azt közölte, hogy rendőri intézkedés miatt fél négykor mintegy háromnegyed óráig állt a vonatforgalom Bicske és Szárliget között. Négy órakor indulhattak újra a vonatok az érintett szakaszon óránkénti 40 kilométeres sebességkorlátozással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.