Ugyanakkor késésekre kell számítani

Minden elővárosi vonat jár a szolnoki és a miskolci vonalon

Kedd délután kettő óra óta valamennyi elővárosi vonat jár a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.

2015.09.01 15:19MTI

A Mávinform közleménye szerint ugyanakkor a szerelvényfordulók miatt a kora esti órákig továbbra is lehet késésekre számítani.

A Kelet-Magyarországon jelenleg közlekedő távolsági és InterCity vonatok közül több járat még 50-60 perces késéssel közlekedik. Ennek oka a Keleti pályaudvar korábbi lezárásán kívül egy délelőtti baleseti helyszínelés elhúzódása a ceglédi vonalon.

Délelőtt egy órán át hatósági zárás miatt szünetelt a vonatközlekedés a Keleti pályaudvaron. A Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon a személyvonatok csak Kőbánya felső vagy Rákos állomásig közlekedtek, a győri vonal távolsági vonatai pedig Kelenföldre érkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.