Illegális bevándorlás

Zavartalanul lépnek át Ausztriába a nemzetközi vonatok Hegyeshalomnál

Késésre a Keleti pályaudvar korábbi lezárása miatt azonban számítani kell.

2015.09.01 14:19MTI

Zavartalanul lépik át a magyar-osztrák határt Hegyeshalomnál a nemzetközi vonatok - közölte a MÁV helyettes szóvivője kedden az MTI-vel.

Váczi Viktor elmondta, hogy mindkét irányból, Bécs és Budapest felől is menetrend szerint közlekednek a járatok. Késésre a Keleti pályaudvar korábbi lezárása miatt azonban számítani kell - tette hozzá.

A helyettes szóvivő emlékeztetett: a magyar-osztrák határon hétfőn az osztrák vasúttársaság (ÖBB) túlzsúfoltságra hivatkozva több Bécsbe tartó járatot is feltartóztatott, majd órákkal később engedett tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.